+ 31 (0) 6 480 68 713                   English

Floating Flora

Floating Flora paneel, volledig circulair! Met hergebruikt, gelaagd, glas en een handgemaakte ophanging. En natuurlijk de wilde planten, gevonden langs de kades van de Rotterdamse havens. Het hangt prachtig uitgelicht in de Portiers loge op Strijp-S in Eindhoven. Als achtergrond in de eerste Circulaire opname studio, waar vandaan o.a. wordt uitgezonden tijdens 'de week van de Circulaire economie' (7-12 febr. 2022).

Dit stuk is gereserveerd voor 2 jaar, daarna is het weer beschikbaar. Niet zo lang wachten? Neem contact op en ik maak een stuk op maat of wellicht werk ik nu aan een stuk wat binnenkort klaar is.

Formaat: 183 x 86 cm
Prijs : 1.840,- euro incl. 9% btw


Dit project is geinstalleerd

Een dubbele laag veiligheidsglas met daartussen een collage van wilde planten

Formaat: 2 ramen van 56 x 132,5 cm
Afhankelijk van de situatie komt een vergelijkbaar project op ca. 1.900,- euro incl 9% btw. Dit is excl de plaatsing en eventuele aanpassingen aan het kozijn. Neem gerust contact op, ik kan ook de plaatsing voor u verzorgen.

Dit paneel is verkocht!

Formaat: 80 x 192 cm
prijs: 2.100,00 euro incl. 9% btw

Dit paneel is gemaakt met gerecycled acrylaat. Op dit formaat kon het dunner, en dus lichter, zijn dan glas. Ook was het eenvoudiger te bewerken en zo, subtiel, op de wand gemonteerd worden.
Speciaal op maat een stuk voor uw locatie? Neem gerust contact op.